Zeilen maken


Nieuwe zeilen maken Muiderberg
Wij maken nieuwe zeilen op maat voor elk type boot en voor elke zeiler. De producten uit onze zeilmakerij onderscheiden zich op passie, vakmanschap en persoonlijk contact. Lees meer over de nieuwe zeilen die we maken.

Reparaties en vermakingen
Reparaties van zeilen en zeildoek is onze specialiteit. Wij repareren alle soorten beschadigingen en slijtage zodat het vaak niet nodig is nieuwe zeilen aan te schaffen. In korte tijd kunnen ramen, ritsen en ogen opnieuw bevestigd of vervangen worden. Het nalopen en vernieuwen van naden is vaak een goede preventieve maatregel.

2014-06-11 13.25.20

Huiken en rolfokhoezen
Huiken en rolfokhoezen kunnen snel en vakkundig vervaardigd worden. Door de bescherming die u daarmee uw kostbare materialen biedt, bespaart u de kosten die de huik of rolfokhoes met zich met zich meebrengen. Nieuwe Huiken, rolhoezen, UV strips, nieuwe zeilen tot 20 vierkante meter en cat trampolines worden op de Tesselschadelaan 21 in Muiderberg vervaardigd.

Zeilreparaties
Reparatie werk van zeilen gaat voor alles gedurende het seizoen (1 april tot 1 oktober). Zeilen die op zondag, maandag of dinsdag binnen worden gebracht vrijdag hersteld voor u klaar liggen.