Voor u, van Zeilmakerij Muiderberg


Natuurlijk bent u al op de meest handige link;-) Wij helpen mensen altijd graag, daarom hier nog een lijstje voor u met handige links van Zeilmakerij Muiderberg!

Watersportcengrum Muiderberg
De haven en het Watersportcentrum in Muiderberg zijn van 1 april tot 1 oktober 2013 geopend. Je kunt op de haven een laser huren om mee te zeilen, zeil en/of surflessen boeken, een kinderfeestje of een bedrijfsuitje plannen. Daarnaast kun je bij ons terecht voor een tweedehands of nieuwe Laser, onderdelen voor je boot of een nieuw surfpak. Wij zijn tijdens het seizoen het beste telefonisch te bereiken.

Mulder Catamarans
Mulder Catamarans verkoopt een drietal catamaran merken: de welbekende DART 18, 15, 16 en 20, de range SWELL CATAMARANS van  White Formula en de TOPAZ CATS van Topper. Naast nieuwe catamarans hebben ze ook een ruime keuze aan occasions, in perfecte staat met de bekende Mulder garantie.

Ottenhome
Voor jong en oud, ter ontspanning, vermaak of inspiratie. Met haar fantastische locatie heeft Ottenhome alles in huis voor een geslaagd feest, een gezellige barbecue, een effectieve vergadering, een fantastisch diner, een spetterend event en ga zo maar door.

Amorgos, plezier in zeilen
Zorgeloos Zeilen met gezin of vrienden. Ook voor een kajuitzeilcursus, zeiljachtverhuur en zeilvakanties buitenland. Meer informatie op de website van Amorgos

Avontuurlijk zeilen met de tweemaster Belong
Zeilen met het schip Belong naar Engeland? Een tocht langs de kust naar Belgie en Frankrijk of gewoon lekker uitwaaien op het IJsselmeer? Een unieke zeilervaring combineren met een CWO gecertificeerde zeilopleiding? Kijk op www.tasmansailing.nl

Scheepsdief Watersport, de leukste watersportwinkel in het Gooi
Daar sta je dan, midden tussen bootkleding, touwwerk, stootwillen, ankers, beslag en duizend andere artikelen. Allemaal nuttig en nodig, allemaal lekker scheeps. Hoe bied je daar weerstand aan?

De naam van de scheepswinkel op de jachthaven in Naarden, Scheepsdief Watersport, drijft dan ook vrolijk de spot met ons watersporters die altijd met meer naar buiten komen dan de bedoeling was;-)

Bonnema Watersport
Ontdek de Loosdrechtse Plassen met een sloep, een motorboot, een sampan (borrel)boot of verken de natuur rondom de Vuntus plas me een kano of roeiboot. Lees meer op Bonnema Watersport.

Stichting Statenjacht Utrecht
Statenjacht ‘de Utrecht’ is de authentiekereconstructie van een historisch zeilschip, gebouwd op basis van originele tekeningen uit 1746.

Overweegt u een zeilschip te huren voor een bijzonder evenement, een receptie, management vergadering, huwelijk, personeelsuitje of relatiedag? En wilt u uw gasten een écht bijzondere ervaring bieden? Kies dan voor een ontvangst of zeiltocht op het Statenjacht.

Oceantrips – Onvergetelijk zeilen in Panama
Het nieuwe zeilseizoen in Panama gaat weer van start en als jij zin hebt om in de koude wintermaanden een keer te gaan zeilen/relaxen is dit je bestemming. 

Michiel Scholtes – instructeur CWO Kajuitjachtzeilen IV
Michiel Geeft zeilles op uw eigen schip en in de Fsix’ bij Watersportcentrum Muiderberg. Mail maj.scholtes@hetnet.nl; mobiel +31 (0)6 44008597; +31 (0)651 074 236